Fastejendom

Udybbende forklaring

MAARE yder højt specialiseret rådgivning indenfor alle dele af en byggesag; fra ideen til projektet opstår, og til byggeriet er taget i brug, solgt eller udlejet.

Vores kompetencer omfatter blandt andet:
– Etablering af finansiering
– Udfærdigelse af udbudsmateriale
– Indgåelse af entreprise- og rådgivningsaftaler
– Rådgivning ved salg til investorer, f.eks. via et K/S
– Etablering af andelsboligforeninger
– Håndtering og løsning af tvister ved både domstolene og ved voldgiftsretter
– Rådgivning om internationale byggeprojekter baseret på de særlige regler i FIDIC

Vi har gennem mangeårig rådgivning om byggeriets retsforhold opbygget et omfattende erfaringsgrundlag, som understøtter vores klienters ønske om hurtig og effektiv rådgivning i alle faser af en byggesag.
Vores faste klienter tæller alt fra mindre projektudviklere, entreprenører og tekniske rådgivere til offentlige bygherrer og ejendomsselskaber.


Bygge- & entrepriseret

MAARE bistår fra start til slut ved bygningsentrepriser. Flertallet af de problemer som opstår under eller efter en byggeentreprise kunne være undgået ved juridisk rådgivning i forbindelse med indgåelse af aftaler med både rådgivere og entreprenører, samt ved opfølgning under selve byggesagen, også kaldet juridisk byggestyring.

Læs mere

Finansiering

Finansiering af byggeri, ejendomme eller andre anlægsaktiver kræver dokumentation, etablering af sikkerheder, aftaler om hvorledes overraskelser håndteres, hvorledes der rapporteres, samt hvorledes sikkerheder kan transporteres.

MAARE bistår med forhandlinger og oplæg til långivere og rådgivere om låneaftaler, samt implementerer låneaftaler i forhold til dokumentation, tinglysning og beskyttelse af sikkerheder m.m.

Læs mere

Køb & salg

Vi rådgiver klienter om køb, salg, og udvikling af investeringsejendomme, og alle led i overdragelsesprocessen.

Vores rådgivning omfatterspecielle forhold, som er relevante ved særlige ejendomme, som eksempelvis indkøbscentre, hoteller, investeringsejendomme til bolig- og erhvervsformål, industri- og logistik/lagerejendomme m.v.

Læs mere

Lejeret

Hvad bør du overveje, når du er erhvervslejer eller når du udlejer en ejendom til enten beboelse- eller erhvervsformål?

Der er mange forhold som er reguleret i standardlejekontrakter og lejeaftaler bør ikke bare “genbruges” blindt.

Læs mere


MAARE's website er alene stillet til rådighed for oplysnings- og marketingformål. Websitet og dets oplysninger bør ikke benyttes som juridisk rådgivning eller som grundlag for beslutninger eller handlinger/undladelser. Ønsker De juridisk rådgivning, kontakt da MAARE Advokatanpartsselskab.
© MAARE 2019 All rights reserved - Privatlivspolitik