Samarbejde med os

For at supplere og videreudvikle vores faglighed og styrke videndeling i branchen deltager vi i en række forskellige samarbejder og netværk. Derfor samarbejder vi både på tværs af advokatbranchen og på tværs af rådgiverbranchen generelt.

Vi er medlem af advokatsamfundet, Danske Advokater og deltager i JUC-netværk. Dertil kommer vores samarbejde med andre advokat og revisionsvirksomheder i Danmark og i udlandet.

Vi er altid interesserede i en dialog om samarbejde, som kan tilføre vores klienter værdi.

Arbejde hos os

Dygtige individualister der kan samarbejde og levere en solid kollektiv indsats er nerven i MAARE.

Fagligt og forretningsmæssigt udfordrende arbejde i et sjovt fællesskab.
Hos MAARE har vi en uformel og humørfyldt omgangstone og åbenhed og gensidig respekt. Her kan du finde inspiration og sparring, og ikke mindst finde hjælp hos dine kolleger.

Uanset hvilken sag vi påtager os, arbejder vi sammen på tværs af faggrænser for at levere en sammenhængende service. De fleste sager håndteres af fuldmægtige, advokater men også sekretærer og studenter, og sagen ledes af den kontaktperson, der har ansvaret for koordinering og udvikling i teamet.

Vi sætter vores hold efter opgaven, og du vil derfor opleve, at du som medarbejder i et team i høj grad arbejder sammen med forskellige kolleger fra sag til sag. Målet er at skabe værdi for klienten til en favorabel pris.

Vi prøver at skabe et godt fagligt miljø, og vi vil ikke gå på kompromis med fagligheden. Din løbende videreuddannelse er vigtig for os og vores klienter.

Som medarbejder skal du have oplevelsen af, at du hele tiden udvikler dig – fagligt, forretningsmæssigt og menneskeligt.

Vi har desværre ikke nogle ledige stillinger lige nu, men...

 

Hos Maare advokaterne leder altid efter dygtige og kompetente kolleger. Nedenfor er de i øjeblikket ledige stillinger slået op. Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger på:

 

Uopfordret ansøgning


MAARE's website er alene stillet til rådighed for oplysnings- og marketingformål. Websitet og dets oplysninger bør ikke benyttes som juridisk rådgivning eller som grundlag for beslutninger eller handlinger/undladelser. Ønsker De juridisk rådgivning, kontakt da MAARE Advokatanpartsselskab.
© MAARE 2019 All rights reserved - Privatlivspolitik