Ydelser

Selskabsret- og rådgivning

MAARE bygger på et bredt fagligt fundament af juridiske og økonomiske kompetancer, som sammen giver en rådgivning med en stærk forretningsmæssig fokusering.


Læs mere

Insolvensret

Indenfor rekonstruktion og insolvensret yder MAARE rådgivning på alle områder, som virksomheder i økonomisk krise kommer i berøring med, herunder:


Læs mere

Fast ejendom

MAARE yder højt specialiseret rådgivning indenfor alle dele af en byggesag; fra ideen til projektet opstår, og til byggeriet er taget i brug, solgt eller udlejet.


Læs mere

Privatrådgivning

Hos MAARE bistår vi privatpersoner ved mange af de uenigheder og rådgivningsønsker som opstår i privat- og arbejdslivet.


Læs mere

Erhvervsskatteret

MAARE rådgiver om erhvervsskatteforhold vedrørende selskabsbeskatning, avancebeskatninger, afgiftsret, skattemæssige konsekvenser af finansielle transaktioner, ved selskabshandler og omdannelser, ved insolvensbehandling og ved grænseoverskridende handel.


Læs mere

Energi- og forsyningsret

MAAREs medarbejdere har igennem mange år rådgivet energi- og forsyningsvirksomheder i Danmark, særligt inden for varmeforsyning til produktionsvirksomheder. 


Læs mere

Markedsføringsret

MAAREs medarbejdere har igennem mange år rådgivet markedsføringsvirksomheder i Danmark, særligt inden for varmeforsyning til produktionsvirksomheder.

Læs mere

Bank- og finansieringsret

MAAREs medarbejdere har igennem mange år rådgivet Bank- ovirksomheder i Danmark, særligt inden for varmeforsyning til produktionsvirksomheder.

Læs mere


MAARE's website er alene stillet til rådighed for oplysnings- og marketingformål. Websitet og dets oplysninger bør ikke benyttes som juridisk rådgivning eller som grundlag for beslutninger eller handlinger/undladelser. Ønsker De juridisk rådgivning, kontakt da MAARE Advokatanpartsselskab.
© MAARE 2019 All rights reserved - Privatlivspolitik